Trimix 80 m

Potem ko ste pridobili kvalifikacijo PSS Trimix 60M in si s tem pridobili dovolj izkušenj za uporabo trimixa, si želite še bolj širiti obzorja in pridobiti kvalifikacijo za 78 metrov, kar lahko storite na tečaju PSS "Trimix 80M" .

Osnove potapljanja s Trimoxom ste pridobili že na tečaju Trimix 60M. Sedaj se morate samo še privaditi težjim okoliščinam, saj boste med potopom uporabljali dve dodatni jeklenki za dekompresijo.

Po uspešno zaključenem tečaju boste prejeli izkaznico, ki potrjuje da ste sposobni samostojnega potapljanja do globine 78 metrov, uporabljate lahko mešanice dušika in kisika ter mešanice kisika-helija-dušika z 16% deležem kisika ali več, za dekompresijo pa lahko uporabite dve različni mešanici.

 

cardtechnicaldiver

Vas zanima več informacij o osnovnem tečaju potapljanja na vdih? Želite ponudbo? Pokličite nas na 040 488 881 ali pa nam PIŠITE.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo.Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih, ter kako jih pobrisati, obiščite stran o zasebnosti.

  Sprejemam piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information