Trimix 100 m

Potem ko ste pridobili potapljaško kategorijo PSS Trimix 60M in si s tem pridobili dovolj izkušenj za uporabo Trimixa, si zdaj želite najvišjo kvalifikacijo, ki jo lahko pridobite pri tehničnem potapljanju s Trimixom. Potapljaški tečaj PSS "Trimix 100M" vam omogoča potope na globino 100 metrov.

Tečaj je intenziven, vendar kratek, saj ste osnove že pridobili na tečaju Trimix 60M in jih izpopolnili na tečaju Trimix 80M. Zdaj se morate le še privaditi nekoliko težjim okoliščinam, ker boste uporabljali ˝travel mix˝, saj je dihalna mešanica, ki jo boste uporabljali na dnu, hipoksična.

Mnogi, ki imajo kvalifikacijo PSS 100M, so jo pridobili med resničnimi raziskovalnimi ekspedicijami v okviru programa "D.W.E.L.L.E.R." (Raziskovanje globokih razbitin s preprostim in omejenim raziskovalnim programom). Projekt je ustanovila divizija tehničnih potapljačev pri PSS, ki je zelo uspešna v raziskovanju in dokumentiranju razbitin. Ste pripravljeni na to, da postanete raziskovalec globin?

Po uspešno zaključenem tečaju boste prejeli izkaznico, ki potrjuje da ste sposobni samostojnega potapljanja do globine 100 metrov, uporabljate lahko mešanice dušika in kisika ter mešanice kisika-helija-dušika z 12% deležem kisika ali več, za dekompresijo pa uporabite najmanj dve različni mešanici.

Vas zanima več informacij o osnovnem tečaju potapljanja na vdih? Želite ponudbo? Pokličite nas na 040 488 881 ali pa nam PIŠITE.

bannaer DWELLER

--------------------------------------------
POTAPLJAŠKO ZAVAROVANJE:

Aquamed potapljasko zavarovanje

 

 

-------------------------------------------- 

 www.thinkseascape.com

www.nutrispoint.com

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo.Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih, ter kako jih pobrisati, obiščite stran o zasebnosti.

  Sprejemam piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information