Spoznavni - preizkusni potop

Spoznavni potop je namenjen vsem, ki ste v dvomih, ali se udeležiti začetnega potapljaškega tečaja. Na informativnem potopu se boste seznanili z nekaj najnujnejše potapljaške teorije ter nato potapljanje preizkusili še v praksi na enem izmed ljubljanskih bazenov ali na morju. Tako boste dobili občutek, kako je biti pod vodo in ali vam je potapljanje všeč. Na ta način se boste lažje odločili za udeležbo na začetnem potapljaškem tečaju, strah pred stran vrženim denarjem za potapljaški tečaj pa bo odveč.

 
 
OSNOVNI PODATKI:
  • trajanje programa: skupaj približno 4 ure
  • termin: po dogovoru (potope organiziramo za najmanj štiri udeležence)
  • cena: 50 EUR/osebo
  • termini: po dogovoru
  • lokacija: po dogovoru
  • ugodnost za udeležence: 5% popusta na začetni potapljaški tečaj*
  • pogoji za udeležbo: starost 14 let
 
* =  če se tečaja udeležijo v dveh mesecih od spoznavnega potopa
 
Zdravniški pregled po standardih PSS ni obvezen - tečajnik izpolni Izjavo o zdravstvenem stanju in odgovornosti). Zdravniški pregled pred pričetkom praktičnega dela je obvezen, v kolikor tečajnik ima ali je prebolel katero izmed bolezni oz. poškodb, ki so naštete v izjavi (npr. bolezni srca in ožilja, epilepsija, poškodbe pljuč in ušes, sladkorna bolezen in podobno).


Kandidat se s prijavo na potapljaški tečaj obvezuje, da bo upošteval navodila inštruktorja potapljanja in Pogoje opravljanja tečaja.

--------------------------------------------
POTAPLJAŠKO ZAVAROVANJE:

Aquamed potapljasko zavarovanje

 

 

-------------------------------------------- 

 www.thinkseascape.com

www.nutrispoint.com

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo.Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih, ter kako jih pobrisati, obiščite stran o zasebnosti.

  Sprejemam piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information