Potapljaška specialnost NIGHT DIVER

TEČAJ NOČNEGA POTAPLJANJA - PSS NIGHT DIVING SPECIALTY

Potapljanje ponoči ima poseben čar - živali, ki so čez dan skrite in bežijo pred potapljači, pridejo ponoči na plano. Tako boste ponoči lahko videli različne rake in kozice, ugorje, murene in druge živali, ki se sicer podnevi skrivajo po luknjah. Edina svetloba, ki nam osvetljuje okolico, je svetloba naših svetilk. Udeležitev tega je tečaja je priporočljiva, ker je nočno potapljanje tehnično  bolj zahtevno. Na tem tečaju se boste spoznali s tehnikami in nevarnostmi nočnega potapljanja ter se poučili o postopkih v sili.


Pogoj za nočni potop so tri potapljaške svetilke, od katerih je ena glavna, ena rezervna in ena označevalna. Le tako lahko zagotovimo varen potop, če pride do zalitja ali odpovedi glavne potapljaške svetilke. Če potapljaške svetilke še nimate, jo lahko kupite v Potapljaški trgovini HE-US.

KLJUČNI PODATKI O TEČAJU:

Šola potapljanja: PADI ali PSS
Trajanje tečaja: 1 dan teorije in 4 potopi na morju
Cena tečaja: 180 EUR (v ceno ni vključen prevoz, spanje in hrana na morju in potopi)
Zdravniški pregled: ni potreben; tečajnik izpolni izjavo o zdravstvenem stanju
Pogoji za prijavo: opravljen nadaljevalni potapljaški tečaj AOWD ali ekvivalent
Število tečajnikov:  minimalno 4, izvedemo tečaj z do 6 tečajniki
Oprema, ki jo tečajnik potrebuje: potapljaški računalnik ali globinomer z uro in tablice + kompletna potapljaška oprema z dodatnim virom zraka (dihalka je obvezen del potapljaške opreme). Potapljaško opremo si je mogoče za potrebe tečaja tudi izposoditi. Tečajniki Potapljaške točke Nemo imajo 15% popusta pri nakupu potapljaške opreme v Potapljaški trgovini HE-US.

Po dogovoru tečaj izvedemo tudi izven določenega termina za skupino najmanj treh tečajnikov.
★ PRIJAVA NA TEČAJ ★

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo.Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih, ter kako jih pobrisati, obiščite stran o zasebnosti.

  Sprejemam piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information