Potapljaška specialnost WRECK DIVER

TEČAJ POTAPLJANJA NA POTOPLJENIH LADJAH - PSS WRECK DIVER SPECIALTY

 
Na nadaljevalnem tečaju ste se že seznanili s potapljanjem na razbitinah, na tem tečaju pa boste svoje teoretično in praktično znanje še nadgradili. Podrobneje se boste seznanili z nevarnostmi potapljanja na razbitinah in izpopolnili svojo tehniko potapljanja. Tečaj je namenjen vsem, ki se radi potapljate na potopljenih ladjah, ki jih je na Jadranu veliko, ter to želite početi varneje. 
KLJUČNI PODATKI O TEČAJU:
Šola potapljanja: PADI ali PSS
Trajanje tečaja: lasten študij teorije ali predavanja, 4 potopi na morju
Cena tečaja: 180 EUR (v ceno ni vključen prevoz, spanje in hrana na morju in potopi)
Zdravniški pregled: ni obvezen, tečajnik izpolni izjavo o zdravstvenem stanju
Pogoji za prijavo: opravljen nadaljevalni potapljaški tečaj AOWD ali ekvivalent
Število tečajnikov: minimalno 4, izvedemo tečaj z do 6 tečajniki

 

 
 
 
 
 
 
Oprema, ki jo tečajnik potrebuje: potapljaški računalnik ali globinomer z uro in tablice + kompletna potapljaška oprema z dodatnim virom zraka (dihalka je obvezen del potapljaške opreme). Potapljaško opremo si je mogoče za potrebe tečaja tudi izposoditi. Tečajniki Potapljaške točke Nemo imajo 15% popusta pri nakupu potapljaške opreme v Potapljaški trgovini HE-US.
 
 
Po dogovoru tečaj izvedemo tudi izven določenega termina za skupino najmanj štirih tečajnikov
 
Kandidat se s prijavo na potapljaški tečaj obvezuje, da bo upošteval navodila inštruktorja potapljanja in Pogoje opravljanja tečaja.
 

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo.Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih, ter kako jih pobrisati, obiščite stran o zasebnosti.

  Sprejemam piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information