SKIN DIVER - OSNOVNI TEČAJ POTAPLJANJA NA VDIH

Ste že kdaj raziskovali podvodni svet s plavanjem po površini z masko na obrazu in ste bili nad podvodnim življenjem tako očarani, da ste si želeli biti med ribami?

  

BANNER Free Diving 1

Če se zaenkrat še ne želite potapljati s potapljaško opremo, se boste morali naučiti potopiti pod vodo ter tako zmanjšati razdaljo med vami in vznemirljivim morskim življenjem. Presenečeni boste, kako lahko se mu je približati!


Prvi korak k raziskovanju morskega dna je zelo pomemben, saj predstavlja temelj, na katerem boste gradili svojo pot potapljača na vdih oziroma apnejista. Na tečaju SKIN DIVER se boste naučili osnov potapljanja na vdih, kot so: pravilna tehnika plavanja, pravilen potop in pravilno izenačevanje pritiska, plavanje pod vodo in pravilen dvig. Naučili pa se boste tudi, kako poskrbeti za svojo varnost in svojega sopotapljača.


Po uspešno zaključenem tečaju boste nagrajeni s certifikatom, ki potrjuje, da ste sposobni samostojnega (vendar zmeraj v paru!) snorklanja in potapljanja na vdih do globine 5 metrov.


Če se boste kasneje odločili za opravljanje začetnega potapljaškega tečaja OPEN WATER DIVER, boste ˝oproščeni˝ prvega dela tečaja (plavanja in prostega potapljanja).


Vas zanima več informacij o osnovnem tečaju potapljanja na vdih? Želite ponudbo? Pokličite nas na 040 488 881 ali pa nam PIŠITE.

  

certifikat SKIN DIVER

--------------------------------------------
POTAPLJAŠKO ZAVAROVANJE:

Aquamed potapljasko zavarovanje

 

 

-------------------------------------------- 

 www.thinkseascape.com

www.nutrispoint.com

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo.Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih, ter kako jih pobrisati, obiščite stran o zasebnosti.

  Sprejemam piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information