Obnovitveni potapljaški tečaj

Obnovitveni potapljaški tečaj je namenjem vsem certificiranim potapljačem ne glede na potapljaško kategorijo in ne glede na šolo potapljanja, če se dlje časa niso potapljali. Na tem potapljaškem tečaju boste ponovili ključna poglavja iz teorije potapljanja, na praktičnem delu tečaja pa boste pod strokovnim vodstvom inštruktorja potapljanja obnovili svoja znanja in potapljaške veščine. Ta tečaj še posebej priporočamo vsem tistim, ki so opravili samo začetni potapljaški tečaj in potem morda naredili še nekaj potopov, potem pa se dlje časa niso potapljali. V tem primeru znanja, pridobljena na začetnem potapljaškem tečaju, niso bila dovolj utrjena s prakso (potapljanjem), zato zelo pogosto pride do tega, da tak potapljač začetnik pozabi osnovne potapljaške veščine.

KLJUČNI PODATKI O TEČAJU:

Trajanje tečaja: dogovor
Cena tečaja: dogovor s skupino glede na obseg tečaja
Zdravniški pregled: ni obvezen, tečajnik izpolni izjavo o zdravstvenem stanju
Pogoji za prijavo: opravljen začetni potapljaški tečaj OWD ali ekvivalent
Najpogosteje Obnovitveni potapljaški tečaj izvedemo preko vikenda, in sicer v enem dnevu (2 potopa) ali dveh dnevih (4 potopi). Program in potek vedno prilagodimo znanju in željam udeležencev. Naš cilj pri izvajanju Obnovitvenih potapljaških tečajev je, da tečajnik osvoji čim več teoretičnega in praktičnega znanja, kar mu bo omogočilo čim bolj varno in samostojno potapljanje.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo.Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih, ter kako jih pobrisati, obiščite stran o zasebnosti.

  Sprejemam piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information