Inštruktorski tečaji

Inštruktorski potapljaški tečaji so namenjeni tistim, ki jih zanima poučevanje potapljanja oz. prenašanje potapljaškega znanja na nove potapljaške navdušence. Vstopna inštruktorska stopnja je SCUBA INSTRUCTOR. Da se lahko udeležimo tega tečaja, moramo imeti vsaj kategorijo DIVEMASTER, imeti vsaj sto opravljenih potopov in imeti veljavno licenco nudenja prve pomoči in oživljanja (potrebno jo je obnavljati vsaki dve leti). Po opravljenem tečaju za inštruktorje potapljanja in po uspešno opravljenem temeljitem preizkusu pridobimo naziv inštruktor potapljanja. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.
 

Da lahko inštruktor potapljanja izvaja potapljaške tečaje, mora imeti veljavno inštruktorsko licenco, biti mora odgovornostno zavarovan, imeti mora opravljen tečaj nudenja prve pomoči s kisikom in osvežen tečaj nudenja prve pomoči in oživljanja. Poleg tega mora biti seznanjen s standardi in njihovimi spremembami. 


Pri Potapljaški točki Nemo tečajev za inštruktorje potapljanja sicer ne izvajamo, lahko pa vas povežemo s kakovostnimi izvajalci in vam pomagamo na poti do naziva inštruktor potapljanja.
 

Samostojnim inštruktorjem potapljanja nudimo tudi strokovno in logistično podporo, kot so na primer gradiva za teoretični del tečaja, ugodno izposojo potapljaške opreme za potrebe tečajev, nakup potapljaške opreme za lastno uporabo in nadaljnjo prodajo in drugo.

 

 

--------------------------------------------
POTAPLJAŠKO ZAVAROVANJE:

Aquamed potapljasko zavarovanje

 

 

-------------------------------------------- 

 www.thinkseascape.com

www.nutrispoint.com

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo.Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih, ter kako jih pobrisati, obiščite stran o zasebnosti.

  Sprejemam piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information