Nadaljevalni potapljaški tečaj - AOWD

NADALJEVALNI POTAPLJAŠKI TEČAJ - ADVANCED OPEN WATER DIVER

 

Zakaj ta potapljaški tečaj opraviti in komu je namenjen?
Ta tečaj potapljanja je namenjen vsem, ki jim 18 metrov globine in potapljanje v podobnih pogojih kot na začetnem potapljaškem tečaju ni dovolj. Namenjen je vsem, ki se želite potapljati globje od 18 metrov, ki se želite potapljati s čolna, potapljati na potopljenih ladjah in drugo. 
 
Na začetnem potapljaškem tečaju ste pridobili znanja, ki vam omogočajo varno potapljanje do globine 18 metrov in v pogojih, ki niso slabši kot na tečaju. Na nadaljevalnem potapljaškem tečaju pa boste pridobili teoretična in praktična znanja iz globinskega potapljanja (potapljanje med 18 in 30 metrov, ki je največja priporočena globina rekreacijskega potapljanja), naučili se boste osnov podvodne orientacije in dodatno naredili še tri  izbirne seznanitvene potope v specifičnih potapljaških okoljih (potapljanje s čolna, potapljanje na razbitinah, nočni potop, večnivojski potop,vaje iz plovnosti...). 

KLJUČNI PODATKI O TEČAJU:

Šola potapljanja: PADI ali PSS
Trajanje tečaja: 1 dan teorije v Ljubljani, 2 dni potapljanja na morju (5 potopov v različnih okoljih
Cena tečaja: 170 EUR (v ceno ni vključen prevoz, spanje in hrana na morju in potopi)
Zdravniški pregled: ni obvezen, tečajnik izpolni izjavo o zdravstvenem stanju
Pogoji za prijavo: opravljen začetni potapljaški tečaj (tečaj je možno opravljati takoj po opravljenem začetnem potapljaškem tečaju)

 

 
 
 
 

 
 
Oprema, ki jo tečajnik potrebuje: potapljaški računalnik ali globinomer z uro in tablice + kompletna potapljaška oprema z dodatnim virom zraka (dihalka je obvezen del potapljaške opreme). Potapljaško opremo si je mogoče za potrebe tečaja tudi izposoditi. Tečajniki Potapljaške točke Nemo imajo 15% popusta pri nakupu potapljaške opreme v Potapljaški trgovini HE-US.
 
 
Po dogovoru tečaj izvedemo tudi izven določenega termina za skupino najmanj treh tečajnikov.
 
Kandidat se s prijavo na potapljaški tečaj obvezuje, da bo upošteval navodila inštruktorja potapljanja in Pogoje opravljanja tečaja.
 

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo.Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih, ter kako jih pobrisati, obiščite stran o zasebnosti.

  Sprejemam piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information