O nadaljevalnih tečajih

Ste ugotovili, da vas začetni potapljaški tečaj omejuje pri določenih potapljaških aktivnostih? Se želite potapljati globje od 18 metrov, potapljati ob stenah, s čolna, ponoči ter se obenem počutiti varno? Potem je čas, da se odločite za opravljanja nadaljevalnega potapljaškega tečaja ADVANCED OPEN WATER DIVER.
 

Potapljaška specialnost NITROX (Enriched Air Nitrox) -a vam bo omogočila daljše zadrževanje pod vodo brez dekompresije z uporabo mešanice zraka, ki ji je dodano več kisika; tečaj za Potapljača reševalca (RESCUE DIVER) pa vas bo naučil, kako preprečevati potapljaške nesreče ter kako ravnati, v kolikor do nje vseeno pride.


Potapljaška kategorija DIVEMASTER oz. po slovensko voditelj potapljanja pa je prva profesionalna potapljaška kategorija, ki jo potrebujemo, če se želimo potapljati samostojno ali delati v potapljaškem centru.


Kandidat se s prijavo na potapljaški tečaj obvezuje, da bo upošteval navodila inštruktorja potapljanja in Pogoje opravljanja tečaja.

Fotografije v tej rubriki: Grega Verč

 

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo.Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih, ter kako jih pobrisati, obiščite stran o zasebnosti.

  Sprejemam piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information