Team building in sindikalno potapljanje

Za podjetja, sindikate in druge organizacije organiziramo različne dejavnosti, vezane na potapljanje. V kombinaciji s strokovnimi predavanji lahko udeleženci naredijo spoznavni potop ali potapljaški tečaj ali pa se udeležijo kakšne druge vodne aktivnosti, v kolikor jim ni do potapljanja s potapljaško opremo (šnorklanje, plavanje, veslanje, vožnja z vodnim skuterjem, smučanje na vodi in drugo).


Potapljanje je nekoč veljalo za zelo individualen šport, kar je zmotno prepričanje. Potapljanje s potapljaško opremo je šport, ki nas uči in spodbuja odgovornost, natančnost, sistematičnost in skrb za svoje sopotapljače. Pri potapljanju je organizacija zelo podobna kot pri podjetju - imamo vodjo potopa, ki vodi ostale potapljače in skrbi za varnost skupine in imamo ostale potapljače, ki mu sledijo, obenem pa skrbijo za svojo varnost in varnost svojih sopotapljačev.

Program je povsem stvar individualnega dogovora z naročnikom. Lahko gre za enodnevne ali več dnevne dogodke, poskrbimo lahko tudi za namestitev in prevoz.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo.Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih, ter kako jih pobrisati, obiščite stran o zasebnosti.

  Sprejemam piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information