Potapljaški tabori

Potapljaški tabori so organizirana večdnevna potapljanja za naše člane. Vsaj dvakrat ali trikrat letno se odpravimo kam dlje - na primer v Dalmacijo ali celo kam v tropske kraje. Potapljaški tabori so namenjeni uživanju pod vodo in naj bi bili prave aktivne počitnice. Od udeležencev naših potapljaških taborov zahtevamo, da imajo opravljen vsaj nadaljevalni potapljaški tečaj in nekaj potopov. To pa zato, ker organiziramo boljše in bolj zanimive potope, ki pa so skoraj vedno nekoliko globlji in tehnično zahtevnejši. Včasih pa je problem tudi bolj odročna zdravstvena oskrba.

 

 

Potapljaški tabor organiziramo nekajkrat letno. 

 

V zadnjih letih smo izvedli vrsto potapljaških taborov, med drugim na Lastovem, kjer smo bili že dvakrat in odšli navdušeni nad podvodnim svetom in otokom, na Visu (bili večkrat; super potapljanje za navdušence nad potopljenimi razbitinami), na Kornatih (lepa vidljivost, odrezane stene), na Hvaru in Paklenih otokih, Ustici in še kje drugje.

Na potapljaških taborih damo velik poudarek tudi na prijetnem prebivanju na suhem - druženju, ogledovanju okolice in uživanju lokalnih kulinaričnih dobrot.

 

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo.Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih, ter kako jih pobrisati, obiščite stran o zasebnosti.

  Sprejemam piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information