Potapljaški tečaj v samo dobrih dveh dneh - SCUBA DIVER

Bi se želeli naučiti potapljanja, a nimate časa ali denarja za celotedenski potapljaški tečaj OPEN WATER DIVER? Ni problema, prek vikenda ali med tednom lahko opravite skrajšan program SCUBA DIVER. S potapljaško kategorijo SCUBA DIVER se boste lahko v spremstvu inštruktorja ali voditelja potapljanja potapljali do globine 12 metrov.

Če pa boste želeli pridobiti kategorijo OPEN WATER DIVER, ki vam omogoča samostojno potapljanje do globine 18 metrov (kjer  je to dovoljeno z zakonom), boste opravili še dodatne vaje, pisali teoretični test in naredili dva izpitna potopa na morju.

 

Cena potapljaškega tečaja SCUBA DIVER: 200 EUR
Za udeležbo na tečaju potrebujete le masko, plavuti in dihalko (če jih še nimate, jih lahko s 15% kupite pri nas - obiščite našo spletno trgovino, ki se nahaja na naslovu: www.potapljaska-trgovina.si).

Za več informacij o tečaju kliknite TUKAJ.

 

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo.Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih, ter kako jih pobrisati, obiščite stran o zasebnosti.

  Sprejemam piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information