Zakaj potapljaške tečaje opravljati pri nas?

Ste vedeli, da potapljaške tečaje izvajamo že več kot 20 let, z organiziranjem tečajev potapljanja in potapljaških izletov pa se ukvarjamo že 22. leto?

V tem času je naš inštruktor potapljanja Daniel Hebar izdal že več kot 800 potapljaških certifikatov, od tega več kot 300 za opravljen začetni potapljaški tečaj...

 

K opravljanju potapljaškega tečaja pri nas naj vas prepričajo tudi naslednja dejstva:

  • Potapljaške tečaje izvajamo v majhnih skupinah
  • Tečaje izvajamo po standardih mednarodno priznane šole potapljanja PADI in PSS
  • Literatura za potapljaške tečaje je dostopna v slovenščini
  • Pri nas se z opravljenim začetnim potapljaškim tečajem vse skupaj šele začne. Za člane Potapljaškega društva Nemo redno organiziramo potapljanja, v okviru katerih lahko pridobivajo potapljaške izkušnje pod strokovnim vodstvom, obenem pa spoznavajo nove prijatelje in se imajo lepo. Ne nazadnje je tak način potapljanja tudi bolj varen, saj je organizirano strokovno vodstvo inštruktorjev in asistentov, v kolikor se to želi oziroma je to potrebno.
  • Naši tečajniki so za čas trajanja začetnega tečaja dodatno zavarovani
  • Potapljaška oprema, ki jo uporabljamo, je več ali manj nova in redno vzdrževana
  • Naši tečajniki imajo različne popuste pri nakupu potapljaške opreme

Več argumentov za opravljanje potapljaških tečajev pri nas najdete TUKAJ.

 

logo pss

Potapljaški tečaj v samo dobrih dveh dneh - SCUBA DIVER

Bi se želeli naučiti potapljanja, a nimate časa ali denarja za celotedenski potapljaški tečaj OPEN WATER DIVER? Ni problema, prek vikenda ali med tednom lahko opravite skrajšan program SCUBA DIVER. S potapljaško kategorijo SCUBA DIVER se boste lahko v spremstvu inštruktorja ali voditelja potapljanja potapljali do globine 12 metrov.

Če pa boste želeli pridobiti kategorijo OPEN WATER DIVER, ki vam omogoča samostojno potapljanje do globine 18 metrov (kjer  je to dovoljeno z zakonom), boste opravili še dodatne vaje, pisali teoretični test in naredili dva izpitna potopa na morju.

 

Cena potapljaškega tečaja SCUBA DIVER: 200 EUR
Za udeležbo na tečaju potrebujete le masko, plavuti in dihalko (če jih še nimate, jih lahko s 15% kupite pri nas - obiščite našo spletno trgovino, ki se nahaja na naslovu: www.potapljaska-trgovina.si).

Za več informacij o tečaju kliknite TUKAJ.

 

--------------------------------------------
POTAPLJAŠKO ZAVAROVANJE:

Aquamed potapljasko zavarovanje

 

 

-------------------------------------------- 

 www.thinkseascape.com

www.nutrispoint.com

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo.Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih, ter kako jih pobrisati, obiščite stran o zasebnosti.

  Sprejemam piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information