Potopite se z nami

Se radi potapljate, a se nimate s kom? Potapljajte se z nami!


Ste naredili potapljaški tečaj, sedaj pa se nimate s kom potapljati ali pa vas je strah? Nič hudega, pridružite se nam. S svojo ekipo izkušenih inštruktorjev in voditeljev potapljanja bomo poskrbeli, da se boste varno in v prijetnem vzdušju potopili z nami.

potapljac 03 Kopirajpotapljanje 5potapljanje 33

V okviru Potapljaškega društva Nemo (ki deluje pod okriljem Potapljaške točke Nemo) se ukvarjamo tudi z organiziranjem potapljaških izletov – svojim članom poleg številnih drugih ugodnosti, o katerih si lahko preberete v rubriki ČLANSTVO, nudimo tudi vodene potope v okviru društvenih potapljanj, ki jih glede na zanimanje organiziramo preko celega leta.

Udeležencem naših organiziranih potopov zagotavljamo strokovno vodenje s strani naših voditeljev potapljanja in inštruktorjev, kakovostno in redno vzdrževano potapljaško opremo za izposojo ter ne nazadnje tudi prijetno druženje nad in pod vodo.

Organiziramo enodnevne izlete, vikend potapljanja in potapljaške tabore. V sezoni se je z nami mogoče skoraj vsak vikend kje potopiti: v Istri, Kvarnerju; dvakrat do trikrat letno pa organiziramo tudi potapljaške tabore kje na hrvaški obali, občasno pa organiziramo potapljanje tudi na bolj eksotičnih lokacijah (Egipt, Tajska, Filipini).

potapljanje 17potapljanje s suho obleko  063stazno potapljanje na Krku  162


Kdo se nam lahko pridruži?
Vsak z opravljenim potapljaškim tečajem, ki je pripravljen upoštevati navodila voditeljev potopa in spoštuje pravila varnega potapljanja.


Kakšni so stroški udeležbe na enodnevnih ali vikend potopih?
Prevoz, spanje in hrana so stroški, ki so odvisni od lokacije, kamor se odpravimo potapljati. V veliki večini primerov našim članom zagotovimo popust na storitve potapljaškega centra prek katerega se potapljamo. Vodenja potopov našim članom ne zaračunavamo.

Smo vas pritegnili? Potem vas vabimo, da si preberete še o članstvu v našem društvu (pravila, članske ugodnosti in pogoje včlanitve).
 

 

 

--------------------------------------------
POTAPLJAŠKO ZAVAROVANJE:

Aquamed potapljasko zavarovanje

 

 

-------------------------------------------- 

 www.thinkseascape.com

www.nutrispoint.com

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo.Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih, ter kako jih pobrisati, obiščite stran o zasebnosti.

  Sprejemam piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information